Traininguri 2017

Despre Invatare

Cursul are ca si obiectiv cunoasterea propriului mod de invatare si porneste de la studiile neurochirgului James Zull. Participantii vor cunoaste cele 4 stiluri de invatare si vor intelege intreg procesul, eficientizand propriul proces. Se va folosi un instrument dezvoltat in SUA, de catre Jeanine O’Neill-Blackwell.

Web Design Fundamentals (HTML/CSS)

Web Design for Begginers Web Design Cards

Clean, maintainable code

Anyone can write code that a computer understands, but fewer programmers know how to write code that a human can understand says Martin Fowler. Clean code is important because the true cost of software relies in maintenance phase rather than in initial development phase. Usually code quality of a product degrades over the years being very complicated to extend it functionality or to fix bugs. Therefore, writing clean code is crucial for successful products. Continuous refactoring and test driven development play an important role for this success. Programming language used for this workshop is Java.

Lean Manufacturing - pentru persoanele care vor sa isi lase amprenta in lumea productiei

Acest training este dedicat persoanelor care vor sa invete cum se pot imbunatati procesele din cadrul productiei. Hai si tu la training, sigur iti vei descoperi pasiunea pentru a face o schimbare in bine in productie, dar si in viata personala.

Dezvoltare Personala – Intelegerea comportamentului tau si al celorlalti

MBTI (Myers Briggs Type Indicator) Identificarea si intelegerea preferintelor personale si influenta acestora asupra celorlalti

CATIA V5 - elemente de baza in proiectarea produselor din material plastic

Participantii vor proiecta un produs simplificat din portofoliul MAHLE si vor deprinde cunostinte despre: – functionalitatea produsului – principiile de baza in proiectarea produselor din material plastic – folosirea structurilor metodice in CATIA V5 – lucrul cu suprafete – folosirea operatiilor booleene

Automatizarea proceselor de productie

Scopul acestui training este de a trece prin etapele necesare pentru a duce o linie de productie de la concept la implementare. Se vor aborda cerintele pentru fiecare etapa care inseamna: concept, validare, productie, testare si predare.

Close Menu
en_USEnglish
en_USEnglish