Traininguri 2018

  • Corporația Continental – cifrele cheie
  • Aprovizionarea și achiziția materiilor prime
  • Planificarea producției pe baza prezicerii cererii
  • Livrări clienți
  • Managementul depozitului
  • Managmentul performanței folosind Balanced Scorecards KPI

Seminar Java ce evidențiază tehnicile și uneltele AIT folosite pentru a îmbunătăți calitatea produselor software. Accentul se va pune pe testarea unui website folosind unelte open-source.

Dacă ești pasionat de modul în care paginile web sunt create și vrei să te familiarizezi cu tehnici actuale de web design, te invităm să explorezi lumea web alături de trainerul IT School!

Primii pași în producție – Lean Manufacturing

Dacă și tu esti pasionat de dezvoltare și progres, atunci acest training este pentru tine. Vom învăța ce înseamnă un standard, cum putem îmbunătăți procesele din producție, și detalii generale despre instrumentele metodologiei Lean Manufacturing.

 

Trainingul presupune transmiterea cunoștințelor elementare subiecților focus grupului în vederea susținerii unui discurs/prezentări/prelegeri în fața oamenilor.

În ultimii ani Python a ajuns unul din cele mai folosite limbaje de programare, nu doar de către profesioniști IT, ci și în cele mai diverse zone ca inginerie, fizicămatematică, chimie, biologie etc.

Succesul lui Python este asigurat de doi factori principali: pe de o parte de faptul  limbajul se poate învăța ușor până la un anumit nivel, suficient pentru a realiza lucruri practice și pe de altă parte fiindcă prin Python se pot accesa cele mai diverse biblioteci matematice, pentru statistică, simulare, inteligență artificială, machine learning etc.

Se prezintă locul lui Python în lumea limbajelor de programare, principalele trăsături și moduri de folosire

Trainingul urmareste sa prezinte o perspectiva globala asupra domeniului traducerilor, punand accentul pe ritmul alert si importanta tehnologiei intr-un mediu in continua dezvoltare.

 
Close Menu
en_USEnglish
en_USEnglish